02-12-07

2/12/2007

Hallo,

toegegeven, toen deze morgen de regen tegen de ruiten kletterde, heb ik toch even overwogen binnen te blijven. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; dus regenbroek en regenvest aan en op weg naar Grootmeers. Foto's kan ik vandaag niet aanbieden, want omwille van het slechte weer heb ik mijn fototoestel maar thuis gelaten. Er lopen nu nog drie fjordenpaarden; de anderen zijn van het terrein afgehaald. Ik denk dat het niets te vroeg is. Het terrein ligt er nu enorm nat en drassig bij. Hoe meer dieren er nu lopen, hoe meer de druk betreden gedeelten nu veranderen in modderpoelen.

Het was er weer zo enorm stil maar zoals bijna iedere zondagvoormiddag werd de stilte bruusk verstoord door motorcrossers. Hoe hoog de brandstofprijzen ook zijn, voor die mannen is het blijkbaar nog altijd betaalbaar.

Een watersnip vloog op en op de moeraszone zat een blauwe reiger. Ik heb mij even over de glibberige loopplank gewaagd om het andere deel van het terrein eens te bekijken maar daar was deze keer niets te zien. Mij dan maar op het glibberige en overstroomde knuppelpad gewaagd om eens richting Stuivenberg te wandelen. Daar had ik meer geluk. Een sperwer kwam laag over de grond aangevlogen. Bij het terugkeren zelfs een vrouwtje roodborsttapuit.

groeten,

Eddy

 

 

14:41 Gepost door Eddy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.