07-10-07

06/10/2007

Hallo,

Met de regen van de laatste paar dagen is het water in de moeraszone al sterk gestegen. P1020132
en hier nog een prentje

P1020133
Iemand van de terreinbeheerders zei me dat er gedurende een paar dagen een ransuil de dag doorgebracht heeft in een van de wilgenbosjes. Van een uil kunnen we gerust zeggen dat hij de dag doorbrengt, want die beesten slapen overdag. Ik heb heel die hoek van het terrein afgedweild, maar heb hem niet gezien. Ik was van plan om bij valavond nog eens het terrein te bezoeken maar het is er niet meer van gekomen. Wat ik wel gezien heb, zijn drie watersnippen. Daar heb ik geen foto's van genomen. Mijn fototoestel  weegt een beetje te licht om dat te kunnen. Vorige week vroeg ik me af waar de steltlopers bleven; wel, er zijn er nu toch een paar gekomen. Moesten we kriskras het terrein eens doorkruisen, zouden er waarschijnlijk nog wel opvliegen.

Toen ik terugkeerde kwam ik langs het pad stier Baziel tegen. Hij was niet geïnteresseerd in mij, maar wel in de koeien in de aangrenzende weiden.

P1020129
Deze foto is wel een beetje ingezoomd. Maar het blijft een imposant beest, als je er zo plotseling voor staat. Ik ben er veiligheidshalve met een boogje omheen gestapt.

groeten,

Eddy

 

13:08 Gepost door Eddy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.